Принцип приготування
- Відварне м’ясо дрібно поріжте.
- Редис також дрібно поріжте.
- Зелену цибулю тонко нашаткуйте і розітріть з невеликою кількістю солі. Розтирайте так, щоб з’явився сік.
- Зваріть круто яйця. Потім дрібно порубаєте білок кубиками, а жовток розітріть.
- Потім з’єднайте розтертий жовток зі сметаною, додайте зелений лук, гірчицю, цукор, сіль за смаком. Все ретельно перемішайте і розведіть квасом.
- В отриману суміш додайте решту підготовлені продукти перемішайте і дайте настоятися 30 хвилин.
- При подачі додайте кріп.
Приємно їсти !
Відео про те, як використовувати бадилля редиски для приготування смачних страв
Редис дуже корисний для здоров’я, тому вживайте і листя і коренеплоди.
Сторінка: 1 2