Редис. Що можна приготувати з редису крім салату

Принцип приготування

  1. Відварне м’ясо дрібно поріжте.
  2. Редис також дрібно поріжте.
  3. Зелену цибулю тонко нашаткуйте і розітріть з невеликою кількістю солі. Розтирайте так, щоб з’явився сік.
  4. Зваріть круто яйця. Потім дрібно порубаєте білок кубиками, а жовток розітріть.
  5. Потім з’єднайте розтертий жовток зі сметаною, додайте зелений лук, гірчицю, цукор, сіль за смаком. Все ретельно перемішайте і розведіть квасом.
  6. В отриману суміш додайте решту підготовлені продукти перемішайте і дайте настоятися 30 хвилин.
  7. При подачі додайте кріп.

Приємно їсти !

Відео про те, як використовувати бадилля редиски для приготування смачних страв

Редис дуже корисний для здоров’я, тому вживайте і листя і коренеплоди.

Дивіться також:  Салат з рибними консервами - 11 простих і дуже смачних рецептів