Кебаб з баклажанами — кращі рецепти приготування баклажан

До м’ясного фаршу додайте натертий на тертці цибулю і яйце. Ще покладіть спеції: мелену зіру, паприку, чорний і гострий червоний мелений перець. Насипте ще сухарі.

Всі інгредієнти фаршу перемішайте руками і відбийте, щоб фарш став більш повітряним.

З готового фаршу сформуйте котлети розміром з кільцями баклажанів.

У форму для випічки викладіть нарізані баклажани, чергуючи з котлетками.

Вільні проміжки заповніть шматочками помідорів. Якщо форма у вас прямокутна, то сформуйте страву по-іншому.

Приготуйте заливку. Для цього у сотейнику розтопіть вершкове масло і додайте томатну пасту. Посоліть і варіть їх разом. Потім налийте гарячу воду і доведіть все до однорідності.

Залийте сформований блюдо приготованим соусом. Закрийте форму зверху розрізаним рукавом для випікання.

Поставте форму в духовку на 40 хвилин при 200 градусах С.

Потім зніміть плівку і випікайте ще 7 хвилин. Видно, що котлети добре підрум’янилися, а кільця пропеклися.

Викладіть кебаб з баклажанами на тарілки і накривайте родинний стіл.

Відео про те, як приготувати баклажан-кебаб на вугіллі на мангалі

Подивіться дуже смачний рецепт з димком.

Вибирайте вподобаний рецепт і готуйте з задоволенням.

Дивіться також:  Холодець (холодець) з риби — 9 простих і смачних рецептів