Приготування
Відваріть картоплю, остудіть і натріть на крупній тертці. Відразу ж розкладіть його на блюдо, в якому буде формуватися салат.
Пухнастий шар картоплі посоліть, поперчіть і покрийте сіточкою з майонезу.
Шматки м’яса відваріть до готовності в підсоленій воді з лавровим листом, запашним горошком і перцем горошком.
Після того як м’ясо охолоне, нарізати його на дрібні шматочки кубиком. Розподіліть шматочки м’яса зверху шару картоплі. Змастіть сіточкою з майонезу.
Мариновані огірки натріть на тертці, відіжміть рідину і викладіть зверху м’яса.
Цибулину очистіть, поріжте півкільцями і обсмажте до золотистого кольору. Розкладіть обсмажену цибулю на шар огірків.
Свіжі гриби наріжте на пластини і обсмажте на розігрітій сковороді до готовності. Потім остудіть їх і викладіть останнім шаром.
Готовий салат прикрасьте зеленню петрушки або кропу.
Приємного апетиту !
Смачний салат Діскавері з куркою по-новому
Подивіться рецепт смачного і зовсім не складного салату з курячою грудкою.
https://youtu.be/5omGsRxFB94
Інгредієнти:
- Яйця — 6 шт.
- Часник — 3 зубчики
- Відварене куряче філе — 400 г
- Мариновані огірки-4 шт.
- Твердий сир — 150 г
- Зелену цибулю, сіль, майонез — до смаку
- Для прикраси — томати черрі
Приготування рецепта
Картоплю відварити, дрібно поріжте і додайте подрібнені зубчики часнику.
Трохи посоліть і додайте трохи майонезу, щоб зв’язалися між собою подрібнені частини. Все перемішайте.
Яєчну масу викладіть в салатницю і розрівняйте.
Другим шаром покладіть нарізане дрібними кубиками варене куряче філе. Зверху м’ясо покрийте зигзагом з майонезу.
Огірочки і зелений лук дрібно наріжте окремо.
Зверху шару м’яса покладіть кубики огірочків. Покрийте їх майонезом з ложки.
На шар огірочків розсипте нарізаний зелений лук і покрийте його також майонезом.
Останнім шаром розсипте натертий на крупній тертці сир.
По периметру і в центрі прикрасьте популярний салат Діскавері нарізаними скибочками помідорів черрі.
Ділянки з сиром посипте зеленою цибулею. Вийшов привабливий контраст кольору з овочів.
Новий салат Лакшері з червоною рибою і авокадо
Запропонований популярний салат чудово прикрашає новорічний стіл. Крім того, він притягує бажання пошвидше з’їсти шматочок.
https://youtu.be/3ZJOVDrJW2E
Інгредієнти:
- Яйця — 6 шт.
- Малосольна червона риба — 500 г
- Авокадо — 2 шт. сир — 150 г
- Зелена цибуля — пучок
- Імітована чорна ікра — 1 баночка
- Майонез
Приготування
Дрібно наріжте зелену цибулю і варені яйця. З’єднайте їх разом в мисці і додайте майонез. Трохи посоліть і перемішайте.