1. У цьому рецепті насіннєві коробочки біля стрілок не відрізаються.
2. Самі стрілки нарізаємо на невеликі шматочки.
3. На сковороду мультиварки наливаємо рослинне масло і викладаємо нарізані стрілки. Закриваємо кришкою і обсмажуємо їх 10 хвилин періодично помішуючи.
4. Нарізаємо ножем пучки кропу.
5. До м’яким і злегка підсмаженою стрільцям додаємо паприку і суміш перців. При закритій кришці обсмажуємо ще 2-3 хвилини.
6. Пробуємо і додаємо, за бажанням, лимонного соку і цукру.
7. Висипаємо кріп, перемішуємо, закриваємо кришку і вимикаємо вогонь.
8. Беремо молодий і дрібну картоплю. Посипаємо його іншими прянощами. Картоплю потрібно посолити і налити в нього оливкової олії, добре перемішати.
9. Висипаємо картоплю в аерогриль мультиварки і запікаємо.
10. І ось воно готове блюдо на вилці.
11. Пробуємо і розуміємо, що поєднання картоплі і зеленого часнику — це так смачно !
Відео про те, як приготувати м’ясний салат зі стрілками по-корейськи
Подивіться відео з участю яловичини у смачне і ароматне блюдо з зелених стрілок часнику.
Така відмінна літня їжа буває не часто, так як стрілець завжди буває не так багато.
Рецепт приготування смажених стрілок часнику з яйцем і помідором
Зараз ви дізнаєтеся як приготувати смачне і ситне блюдо за кілька хвилин.
Приготування:
1. У часникових стрілок потрібно обрізати насіннєві коробочки. Нарізаємо стрілки довжиною 3-4 див.
2. Помідор розрізаємо спочатку навпіл, а потім на маленькі шматочки.
3. Дрібно рубаємо гілочки кропу.
4. У сковороду кладемо шматочки вершкового масла, потім часникові стрілки. Стрілки посолимо і смажимо їх до зміни кольору. Вони повинні стати потемніше і м’якше.
5. Потім додаємо помідори, солимо їх, закриваємо сковороду кришкою і тушкуємо 2 хвилини.
6. Два свіжих яйця в мисці перемішуємо і додаємо зверху помідори. Солимо і можна поперчити за бажанням.
7. Далі готуємо страву до готовності яєць.
8. Перед подачею на стіл потрібно посипати зеленню. Приємного апетиту !
Як смачно посмажити часникові стрілки — відео
Подивіться. як видалити стрілки на грядці, а потім і смачно їх приготувати.
Всі наведені вище рецепти дозволяють зрозуміти, що стрілки можна їсти. Сумніватися не треба, хто про це знає, мовчки вже давно їсть. А хто сумнівається, той посміхається і поки думає. А ваша яка думка ?