9 рецептів других страв з мясного фаршу — готувати просто

Для начинки:

  • 5 варених яєць
  • 1 банку маринованих печериць (або 3 солоних огірка)
  • 2 ст. ложки вершкового масла
  • 1 натерта морква
  • 1 цибулина
  • 1 банка кукурудзи (або 1 склянка вареної квасолі

Приготування рецепту:

Нарізану кубиками цибулю і натерту моркву, обсмажити на сковороді в маслі.

Варені яйця і шампіньйони дрібно порізати.

Змішати всі приготовані інгредієнти для начинки.

М’ясо пропустити 2 рази через м’ясорубку, посолити, додати 1 сире яйце,

відбити протягом 1 — 2 хвилини, щоб м’ясо мало лоднородную структуру. Розділити фарш на порції по 70 — 80 р.

Зліпити з фаршу кульки, викласти на деко, змащене рослинним маслом. і зробити з нього «гнізда» (розім’яти, щоб стінки і дно були завтовшки не більше 0.5 см).

У «гніздо помістити начинку, зверху покласти 0.5 ст. ложки майонезу і посипати тертим сиром.

Деко з «гніздами» поставити в розігріту духовку, запекти до золотавої скоринки (близько 15 хвилин).

Можна подавати з будь-яким гарніром в гарячому або холодному вигляді.

Як приготувати макарони: Каннелоні з м’ясом

Інгредієнти:

  • 250 р макаронів «Каннелоні»
  • 600 г м’ясного фаршу
  • 100 г сиру
  • 100 г вершків
  • 1 цибулина
  • 2 ст. ложки рубаної зелені петрушки, сіль, мелений перець, мускатний горіх

Приготування:

Подрібнити цибулю, обсмажити до золотистого кольору, додати фарш і смажити до готовності. Підлити трохи води, посипати сіллю, перцем, мускатним горіхом. Гасити, але фарш повинен залишитися вологим.

Зварити макарони в боьшом кількості води до напівготовності, щоб вони всередині залишалися твердими. Злити воду, розрізати трубочки на 2 або 3 частини.

Заповнити макарони фаршем і поставити їх вертикально в змащену маслом форму.

Змішати вершки з тертим сиром (частину залишити на посипання). Потім влити суміш між макаронними трубочками. Запікати в духовці протягом 20 хвилин при 200 градусах С, закривши зверху фольгою.

Дивіться також:  Фарш в духовці — смачні рецепти з запеченим мясним фаршем

Зняти фольгу, посипати твердим сиром і запікати ще 15 хвилин.

Посипати рубленою зеленню.

Смачний відео рецепт — ліниві голубці з фаршем, капустою, рисом

З вами сьогодні була дуже «смачна» кулінарна стаття. Знайомство зі світом кулінарії приведе вас до ситних страв з м’ясного фаршу з різними інгредієнтами.