Для начинки:
- 5 варених яєць
- 1 банку маринованих печериць (або 3 солоних огірка)
- 2 ст. ложки вершкового масла
- 1 натерта морква
- 1 цибулина
- 1 банка кукурудзи (або 1 склянка вареної квасолі
Приготування рецепту:
Нарізану кубиками цибулю і натерту моркву, обсмажити на сковороді в маслі.
Варені яйця і шампіньйони дрібно порізати.
Змішати всі приготовані інгредієнти для начинки.
М’ясо пропустити 2 рази через м’ясорубку, посолити, додати 1 сире яйце,
відбити протягом 1 — 2 хвилини, щоб м’ясо мало лоднородную структуру. Розділити фарш на порції по 70 — 80 р.
Зліпити з фаршу кульки, викласти на деко, змащене рослинним маслом. і зробити з нього «гнізда» (розім’яти, щоб стінки і дно були завтовшки не більше 0.5 см).
У «гніздо помістити начинку, зверху покласти 0.5 ст. ложки майонезу і посипати тертим сиром.
Деко з «гніздами» поставити в розігріту духовку, запекти до золотавої скоринки (близько 15 хвилин).
Можна подавати з будь-яким гарніром в гарячому або холодному вигляді.
Як приготувати макарони: Каннелоні з м’ясом
Інгредієнти:
- 250 р макаронів «Каннелоні»
- 600 г м’ясного фаршу
- 100 г сиру
- 100 г вершків
- 1 цибулина
- 2 ст. ложки рубаної зелені петрушки, сіль, мелений перець, мускатний горіх
Приготування:
Подрібнити цибулю, обсмажити до золотистого кольору, додати фарш і смажити до готовності. Підлити трохи води, посипати сіллю, перцем, мускатним горіхом. Гасити, але фарш повинен залишитися вологим.
Зварити макарони в боьшом кількості води до напівготовності, щоб вони всередині залишалися твердими. Злити воду, розрізати трубочки на 2 або 3 частини.
Заповнити макарони фаршем і поставити їх вертикально в змащену маслом форму.
Змішати вершки з тертим сиром (частину залишити на посипання). Потім влити суміш між макаронними трубочками. Запікати в духовці протягом 20 хвилин при 200 градусах С, закривши зверху фольгою.
Зняти фольгу, посипати твердим сиром і запікати ще 15 хвилин.
Посипати рубленою зеленню.
Смачний відео рецепт — ліниві голубці з фаршем, капустою, рисом
З вами сьогодні була дуже «смачна» кулінарна стаття. Знайомство зі світом кулінарії приведе вас до ситних страв з м’ясного фаршу з різними інгредієнтами.