Шашлик з баранини з найсмачнішим маринадом, щоб мясо було мяким

4. Додайте до шматочків м’яса нарізану цибулю, зелень зі спеціями і томатний сік. Залиште так м’ясо маринуватися в томатному маринаді на 1.5-2.0 години в холодильнику.

5. Одягніть готове м’ясо на шампури і смажте над вугіллям протягом 12-15 хвилин до готовності. М’ясо виходить соковитим, ніжним з смачним запахом маринаду і серпанок.

Відео про те, як зробити супер шашлик з м’яса баранини

Готувати шашлик на природі — приємна подія, яка запам’ятовується надовго. Терпляче і періодично перевертайте шампура на мангалі, діліться враженнями, рецептами. Про готовність м’яса дізнаєтеся по ароматного запаху.

Дивіться також:  Гаряче друге блюдо на святковий стіл — швидко і смачно